facebook

Що чекає ОРДЛО: хочете федералізації – будете їсти собак, як на РаSSєї! (ФОТО+18)

У Мордорі зростає число випадків вживання в їжу м’яса собак і зараження трихінельозом. Про це йдеться в повідомленнях ряду роSS-ЗМІ: Lenta.ru, Gazeta.ru, RG.ru, Infpol.ru та ін. з посиланням на офіційний портал Росспоживнагляду.


Arigus.tv стали відомі подробиці захворювання: “Як виявилося, люди хворіли після перекусів у придорожніх кафе і навмисного вживання в їжу собачого м’яса. Ймовірно, в більшості випадків хворі вживали собаче м’ясо від безвиході, бо не було що їсти“.

При цьому, Путлер продовжив продовольче ембарго, введене у відповідь на санкції Заходу, до кінця 2017 року.

Документ опублікований на офіційному порталі правової інформації. “Продовжити з 6 серпня 2016 року по 31 грудня 2017 року дію окремих спеціальних економічних заходів, передбачених указом “Про застосування окремих спеціальних економічних заходів з метою забезпечення безпеки рф”, – йдеться в указі.

РаSSєйський прем’єр Дмитро Медведєв, коментуючи продовження продембарго, підкреслив, що до цього рішення кабінет міністрів підштовхнули “неодноразові прохання вітчизняних виробників”.

Продуктове ембарго стало відповіддю на санкції країн ЄС і США проти цілих галузей раSSєйської економіки. Москва обмежила імпорт продовольчих товарів з країн, які ввели в відношенні неї санкції. Під заборону потрапили м’ясо, ковбаси, риба і морепродукти, овочі, фрукти, молочна продукція…

У зв’язку з цим, на РаSSєї популярності набирають “ориґінальні” блюда: шашлик і печеня (жаркое – рус.) із “відбірної” собачатини!

Довідка: Трихінельоз – небезпечне паразитарне захворювання. Супроводжується лихоманкою, м’язовими болями, набряком обличчя, шкірними висипами, а при тяжкому перебігу і кишковими розладами, нерідко розвитком ускладнень.

Тарас Микитюк© спеціально для “Український простір Прикарпаття

Джерела:

https://lenta.ru/news/2016/06/28/eating_dogs/

http://arigus-tv.ru/news/item/84252/

https://www.gazeta.ru/social/news/2016/06/28/n_8818019.shtml

https://rg.ru/2016/06/28/v-rossii-uchastilis-sluchai-zarazheniia-trihinellezom-cherez-miaso-sobak.html

http://www.infpol.ru/news/society/116535-v-buryatii-deti-zarazhayutsya-trikhinellezom-ot-shashlykov-iz-myasa-sobak/

Читайте також:  Цей персонаж убиває всіх, хто не згідний з його політикою

Шукайте деталі в групі Facebook