facebook

Суд визначив міру запобіжного заходу військовому комісару, котрого затримали на хабарі

В п’ятницю 1 липня 2016 року до Івано-Франківського міського суду для визначення міри запобіжного заходу було доставлено мешканця Коломийського району, 1968 року народження, якого підозрюють у вчинені злочину передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Sudpravo-pravosuddya_9105-890x395


Як повідомляла “Галка”, 29 червня оперативники Управління захисту економіки (УЗЕ) у Івано-Франківській області спільно з військовою контррозвідкою, обласним управлінням СБУ та військовою прокуратурою Івано-Франківського гарнізону Західного регіону затримали військового комісара та посередника під час одержання ними останньої частини неправомірної вигоди.

Судом встановлено, що підозрюваного було затримано 29 червня 2016 року в момент одержання незаконної винагороди, яку він отримував через посередника. Оскільки затриманий займав особливо відповідальне становище — начальник Коломийського міського об’єднаного військового комісаріату, то його дії були кваліфіковані, як одержання хабара службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище.

Врахувавши всі обставини та ризики у даній справі та дослідивши матеріали Івано-Франківський міський суд ухвалив визначити підозрюваному, 1968 року народження, міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Крім того суд визначив йому грошову заставу в межах встановлених КПК для даної категорії злочинів.

Іншою своєю ухвалою Івано-Франківський міський суд відсторонив підозрюваного від займаної ним посади. Якщо вину військового комісара доведуть у суді, то йому загрожуватиме від восьми до дванадцяти років позбавлення волі.

Читайте також:  Українка знімала та продавала порноролики зі своєю 2-річною донькою у США

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.