facebook

Надвірнянка через інтернет “дорослим заробітком” забезпечує собі розкішне життя

Нестабільна економічна ситуації в Україні – різке знецінення національної валюти та відсутність можливості заробітку для належного проживання в нашій країні спонукає українців дедалі частіше шукати нові шляхи збагачення. І якщо багато наших жінок виїхали за кордон з метою заробітку валюти за допомогою секс послуг, то сьогоднішні технічні онлайн технології дозволяють заробляти валюту, не виходячи з дому.

Правда, є в цьому одна пікантна деталь – заробіток цей цілком “дорослий”. Один популярний сайт у цій специфічній сфері заробітку пропонує своїм користувачам дорослий відеочат. Для простих користувачів достатньо мати лише комп‘ютер та вихід в інтернет, а для моделей вимагається офіційна реєстрація з підтверджуючими документами особи та відкриттям валютного рахунку.
На редакційну пошту надійшов лист від дописувачки Світлани, яка повідомила, що з метою заробітку зазначеним сервісом активно користується одна місцева жителька. Як вдалося з‘ясувати, 25-річна жителька Надвірної зареєстрована під ніком OxiSensei. В своєму профілі вказала наступне: переваги – традиційної орієнтації, вік – 25, ріст [170см – 175см], вага 100 – 120 фунтів [46 – 55 кг], волосся – світле, очі – голубі, етнічне походження – близькосхідне



, мова – російська та англійська. Про себе: Прийшовши до мене одного разу, ти обов’язково захочеш повернутися! Ваші жінки Вам цього не покажуть! Тема: в приваті іграшки, ласки. Мене збуджує: мужність, щедрість, сильні руки; мене відштовхує: жадність та хами-прохачі. Графік роботи без вихідних з 21.00 год до 24.00 год. Також у своєму профілі жінка зазначила інші відверті деталі.

Щодо заробітку, то тут модель самостійно встановлює розцінки, так зі сторінки OxiSensei вбачається, що вона  практикує приватні та закриті чати, хвилина яких вартує від 15 до 45 токенів. Один токен, за правила кіпрського сайту, це близько 35 євро центів. Один раз на два тижні 50% зароблених токенів переводяться в євро чи долари і перераховуються на банківський рахунок моделі. В залежності від “працездатності” моделі, остання може заробляти досить солідну суму в іноземній валюті, водночас встановлений мінімальний ліміт, який перераховується моделі.

Читайте також:  Після убивства ліцеїста на Прикарпатті керівництво закладу продовжує працювати

До слова, сама модель OxiSensei є заміжньою і працює в одній з івано-франківських перукарень, на своїх сторінках в соціальних мережах “Вконтакті”, “Однокласники” та інших публікує відверті фото з частково оголеним тілом. Крім того, жінка веде розкішний спосіб життя: штучне засмагання, салони та ресторани. Також вона частенько грає в одному з фешенебельних закладів Івано-Франківська в командну рольову гру “Мафія”.
Як не крути, але чинне законодавство України передбачає, що кожен має право на працю, що включає можливість заробляти собі на життя працею, яку людина вільно обирає або на яку вільно погоджується. А от аморальність цілком законного дорослого заробітку визначає кожен індивідуально…

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.