facebook

Поліція затримала франківця, який побив та пограбував перехожого

36-річний нападник, застосувавши фізичну силу, викрав у потерпілого мобільний телефон і втік.

16032410301


До чергової частини місцевого відділу поліції звернувся по допомогу 28-річний франківчанин і повідомив, що на нього напав невідомий, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Як розповів постраждалий, пізно ввечері, повертаючись додому, він помітив невідомого чоловіка, який несподівано підбіг до нього та почав бити. Коли ж потерпілий перестав пручатися, нападник витяг з його кишені мобільний телефон та, задовільнившись здобутим, втік. Отямившись, чоловік звернувся за медичною допомогою та до поліції.

На місце події прибула слідчо-оперативна группа. В результаті професійних дій в ході пошукових заходів правоохоронцям вдалося вийти на слід нападника. Ним виявився раніше судимий 36-річний житель обласного центру, який на вчиненні крадіжки хотів збагатитись.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Поліція перевіряє грабіжника на причетність до аналогічних злочинів. Триває досудове розслідування.

Читайте також:  У Польщі семеро невідомих напали на українця

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.