facebook

На Прикарпатті зареєстровано 16,7 тисяч безробітних

Загалом у базі даних обласної служби зайнятості протягом січня-лютого 2015 року налічувалось 6,5 тисяч вакансій.

article2



Протягом січня-лютого 2015 року чисельність громадян, працевлаштованих за направленням служби зайнятості, становила 6,0 тис. осіб. Станом на 1 березня 2015 року до центрів зайнятості Івано-Франківщини у пошуках роботи звернулись 438 громадян, що отримали довідку про взяття на облік як осіб, що переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.

З них 95 осіб працевлаштовано, 195 осіб отримували виплату допомоги по безробіттю. На нові робочі місця з компенсацією витрат роботодавцю на оплату єдиного внеску працевлаштовано 179 безробітних, в тому числі 43 особи, які недостатньо конкурентоспроможні на ринку праці.

Згідно з інформацією, 129 робочих місць створено шляхом одноразової виплати допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності. Професійне навчання за направленням центрів зайнятості проходили 2,9 тис. безробітних. У громадських роботах та інших роботах тимчасового характеру брали участь 619 осіб.

Станом на 1 березня 2015 року кількість зареєстрованих безробітних становила 16,7 тис. осіб, з яких 13,4 тис. осіб отримували допомогу по безробіттю.

джерело galka.if.ua

Читайте також:  В Україні змінилися суми виплат допомоги з безробіття

Шукайте деталі в групі Facebook