facebook

Випадіння волосся: 5 перевірених засобів

Випадіння волосся – це проблема, яка переслідує зараз чи не кожну жінку: стрес, погана екологія, недостатня кількість чи надмір вітамінів – що ж робити?

5-domashnih-sredstv-ot-vipadeniya-volos-prosto-i-effektivno-1036-63707

Вітамінне масло. Видавіть в баночку 20 капсул вітамінного комплексу «Аевіт» і в рівних пропорціях змішайте з маслом з насіння льону і реп’яхову олію. Ця суміш підходить для обгортань.
Оливково-лимонна сироватка: змішуємо масло і лимонний сік в рівних пропорціях. Сироватку використовують на ніч: ввечері наносять на корені, надягають шапочку, а вранці миють голову шампунем. Якщо немає оливкової олії, можна взяти будь-яку іншу рослинну.

Пудра з насіння петрушки. Жменю насіння розітріть в дрібний порошок і припудрюйте їм коріння волосся щодня на ніч, змиваючи вранці шампунем.

Трояндове ополіскування. Залийте жменю квіток 1 л гарячої води і кип’ятіть 10 хвилин. Розведіть 1 л кип’яченої води і промийте волосся після миття.

Трав’яний ополіскувач. Натріть на тертці 30 г кореня лопуха, додайте 20 г шишок хмелю і 10 г квіток календули. Залийте 1 л окропу і кип’ятіть півгодини.

Читайте також:  Українців зобов'яжуть утримувати літніх батьків, інакше позбавлять спадщини: розроблено законопроєкт

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.