facebook

Представлений смартфон Samsung Galaxy J2 зі світлодіодним кільцем Smart Glow і технологією Turbo Speed

Samsung представила новий смартфон Galaxy J2. У даній моделі використовується особлива система повідомлень про пропущені події під назвою Smart Glow.

1-113

Новинка оснащується 5-дюймовим екраном Super AMOLED з роздільною здатністю 1280 х 720 пікселів і 4-ядерною однокристальною системою з частотою 1,5 ГГц. Оперативної пам’яті у смартфона 1,5 ГБ, а для зберігання даних передбачено 8 ГБ флеш-пам’яті, яку можна розширити картами microSD.

2

Основна камера має роздільну здатність 8 мегапікселів, а фронтальна – 5 мегапікселів. Ємність акумулятора дорівнює 2600 мА • год. Розміри пристрою становлять 142,4 х 71,1 х 8 мм. Дизайн цілком типовий для корейських трубок, хоча елемент Smart Glow і поздовжні смуги на тильній стороні вносять деяку новизну.

3

Навколо модуля основної камери Galaxy J2 розташоване кільце системи Smart Glow, яке може світитися різними кольорами, сигналізуючи про системні події (пропущені дзвінки, оповіщення і повідомлення). Також це кільце задіяно в функції Selfie Assist. Коли користувач буде намагатися зробити Селфі, обертаючи смартфон в витягнутій руці, кільце Smart Glow загориться в тому випадку, коли особа користувача повністю потрапить в кадр.

4


Крім іншого, Galaxy J2 підтримує режим S Bike Mode, в якому смартфон не турбує власника дрібницями, якщо останній перебуває за кермом мотоцикла. Також є спеціальна технологія Turbo Speed (TST), яка забезпечує прискорення продуктивності пристрою, хоча неясно, як саме вона працює.

5

Samsung Galaxy J2 (2016) надійде в продаж на наступному тижні за ціною близько $ 145.

Читайте також:  Карпатський мольфар зробив сенсаційне пророцтво: Що чекає на Україну в 2019-му

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.