facebook

Руслана продовжує “збирати фішки” для свого нового проекту в Карпатах

Руслана Лижичко, в пошуках творчого натхнення і енергії подалася до своїх улюблених Карпат. Гори завжди притягували співачку своєю магічною силою і неповторними краєвидами.

s95592862

“Карпатська експедиція”, як її назвала Руслана тривала 10 днів, за які вона встигла викласти багато своїх світлин на фоні гірських краєвидів.

Розпочала Руслана свою найбільшу експедицію у Карпатах 22 червня. Це найбільш глибоке її дослідження Карпат, а також продовження роботи над альбомом та новим мистецьким проектом, – розповідає нам фахівець з рекреації ІІ категорії НПП “Верховинський” Л.Боцвінок.

 

За словами Руслани, мета цієї експедиції не лише егоїстично назбирати собі побільше “фішок” для свого нового проекту.

 




Насамперед я розраховую на те, що моє перебування тут, пригорне вашу увагу до Карпат. Лише наша спільна з вами увага допоможе їх зберегти. Наша спільна небайдужість – це перше, про що я хочу вас попросити
“, каже співачка.

 

На 6-ий день експедиції Руслана відвідала адміністрацію Національного природного парку “Верховинський” та зустрілася з директором М.М.Нечаєм. 29 червня – на 8-ий день перебування зірки у Карпатах відбувся переїзд з території Черемоського Парку на територію НПП “Верховинський”.

 

Тут спільно з працівниками Парку Руслана піднялася на скелю “Великий Камінь” (1200 м.н.р. моря). Також спустилася в печеру, яка знаходилася під скелею і там робила свої музичні експерименти. Під час експедиції на території Парку Руслана Лижичко відвідала кляузу ім. Кронпринца Рудольфа, побувала на полонині Прелучний, а також на полонині Палениця, що є найвищим плоскогір’ям України. Тут вона гостювала у сім’ї Губчуків, які щоліта ведуть свою традиційну господарку та скуштувала справжні “гуцульські ласощі” – будз, вурду, бринзу.

Найбільше вражена співачка відвідуванням еколого-пізнавального туристичного маршруту “Скала Баби”.

 

Я навіть не уявляла, що в Україні може бути свій “український Стоунхендж“, поділилась враженнями Руслана.

 

http://nppver.at.ua/_nw/4/s76250014.jpg

 

Читайте також:  В Тернополі школярки не поділили хлопця: одна у лікарні

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.