facebook

Підсумки 22 березня: Непідтверджена смерть сина Януковича

Винуватцям ДТП у Костянтинівці загрожує до 10 років в’язниці

1598960



Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос повідомив, що підозрювані в ДТП в Костянтинівці були п’яними і їм загрожує до 10 років позбавлення волі. Матіос нагадав, що двоє підозрюваних поки затримані, і зазначив, що на момент затримання після ДТП вони перебували в стані алкогольного сп’яніння.

У Москві помер письменник Аркадій Арканов

На 82-му році життя в московській лікарні помер відомий сатирик, письменник і драматург, уродженець Києва, Аркадій Арканов.

Чубаров переобраний головою Меджлісу

Депутат Верховної Ради України Рефат Чубаров переобраний головою Меджлісу кримськотатарського народу. Як повідомив уповноважений Президента з питань кримськотатарського народу Мустава Джемілєв, процедура голосування за голову Меджлісу відбувалася одночасно в Києві та Сімферополі шляхом відеоконференції.

США розмістили в Польщі ракети Patriot

У рамках польсько-американських військових навчань під Варшавою США розмістили свої комплекси протиповітряної оборони Patriot. У ході навчань задіяно близько 100 військовослужбовців США і 30 одиниць техніки. Маневри тривають на полігоні в польському місті Сохачев за 50 км від Варшави.

Україна запросила у РФ підтвердження загибелі сина Януковича

У Міністерстві закордонних справ України очікують від Росії офіційного підтвердження загибелі Віктора Януковича-молодшого. “Офіційної інформації наразі немає. Ми зробили запит у правоохоронні органи РФ, у наше генеральне консульство в Новосибірську. Поки все, що ми отримали – це по телефону інформацію. Нам сказали, що це був громадянин Росії, правда, російські правоохоронці дещо суперечливу інформацію надають – сказали, що це був однофамілець. Тепер уже не зрозуміло – чи був це однофамілець, чи це було інше прізвище”, – повідомив речник МЗС Перебийніс.

У Москві кажуть, що Савченко назвала нову умову відмови від голодування

Читайте також:  У Польщі чоловік прийшов до ресторану і пoмeр

Стан народного депутата України і льотчиці Надії Савченко, яка продовжує голодування в одному з СІЗО Москви, задовільний. Як повідомив член громадської спостережної комісії Москви (ОНК) Олександр Куликівський: “Члени ОНК відвідали сьогодні Надію Савченко, її життю нічого не загрожує, стан задовільний”.

Паркан навколо Укрнафти

Встановлення огорожі біля Укрнафти узгоджене зі Службою безпеки України, заявив заступник голови правління компанії Віктор Захаров: “Здійснюються планові роботи з встановлення огорожі біля адмінбудівлі “Укрнафти”. Все погоджено зі Службою безпеки. Ці питання не потрібно узгоджувати ні з якою комунальною службою, ні з яким іншим органом місцевого самоврядування”.

Шукайте деталі в групі Facebook