facebook

Жахлива розповідь секс-рабині після втечі від ІДІЛу: відео


Одному із західних ЗМІ 18-річна секс-рабиня, якій вдалося втекти від жорстоких терористів, розповіла про весь жах, який відбувається під гнітом бойовиків.

Ці нелюди захоплюють у полон молодих дівчат та малолітніх дітей, а потім продають, як секс-рабинь!

18-1467922664g4nk8-520x311

Терористи розміщують зашифровані оголошення про продаж дівчат в додатках Telegram. Одне з таких оголошень містить текст:

Незаймана. Красива. 12 років. Ціна $ 12500. Скоро буде продана.

За підрахунками розвідки, наразі в полоні у терористів знаходиться близько 3000 дівчат, яких вони ґвалтують та калічать, продають у «користування» іншим нелюдам. Що найстрашніше, що серед цих нещасних полонянок є і маленькі діти віком від 5 років! Їх теж продають, як секс-рабинь…

 

Деяким невільницям вдається втекти, проте це одиниці. Більшість відловлюють і повертають назад, де їх чекають ще більші знущання. Інші – гинуть від мін та розтяжок, які підкладають терористи.

“Щасливиця”, якій пощастило втекти з пекла і залишитися, принаймні, живою, це Ламія Аджи Башар. Вона чотири рази намагалася втекти, але її повертали. Остання спроба – увінчалася успіхом, але вона пережила жахливі події: під час втечі з нею було ще двоє невільниць – 8-річна Алмас та 20-річна Кетрін. Вони потрапили у пастку, де підірвалися на міні. Двоє супутниць Ламії загинули на місці, а сама дівчина отримала жахливі опіки та осліпла на одне око.

ap_16180433219965

Дівчина розповіла, як потрапила до полону – її та її сестер та братів захопили терористи ІДІЛ під час збройного нападу на рідне селище. Це трапилося у 2014 році. Нещасна поділилася:

В кінці-кінців мені вдалося втекти від цих невірних. Навіть якби я втратила обидва ока – воно б було того варте…

Наразі дівчина знаходиться під опікою свого дядька в Іраку, який хитрощами допоміг їй втекти з полону заплативши за неї, ніби клієнт, 800 доларів. На сьогодні, 9-річна рідна сестра Ламії знаходиться у рабстві у бойовиків…

Читайте також:  Поширювала фейки про COVID-вакцини: в Івано-Франківській області судитимуть жінку

86d7b4497d19b2555adc0ce2bb0b9f83

Ламія розповіла журналістам, що її першим «власником» був командиром ІДІЛу. Вона дуже потерпала від постійних знущань та насилля, аж поки не була продана бойовику, який створював бомби та пояси-смерті для терористів-смертників. Він змушував її допомагати йому та робити вибухівки.

Поневолюють жінок ісламісти езиди. Їхнє віросповідання – це суміш ісламу, християнства та зороастризму.

Боже, спаси і відведи

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.