facebook

На Прикарпатті поліцейського затримали на хабарі за дозвіл на зброю (ФОТО)

Оперативники Управління внутрішньої безпеки в Івано-Франківській області спільно з представниками УСБУ і прокуратури затримали інспектора одного з відділів поліції Івано-Франківщини у момент одержання ним 4,3 тисячі гривень неправомірної вигоди. В поліцейського також вилучено зброю, гроші та чисті бланки дозволів.

43104

Працівники Управління внутрішньої безпеки в Івано-Франківській області  ДВБ НП України  разом із УСБУ в Івано-Франківській області та військовою прокуратурою  Західного регіону задокументовали факт вимагання та одержання неправомірної вигоди співробітником Тисменицького відділу поліції Головного управління Національної поліції Івано-Франківської області.

 

Гроші в сумі 4300 гривень призначалися за сприяння громадянину України в отриманні дозволу на носіння та зберігання спецзасобу травматичної дії.

foto

Під час санкціонованого обшуку у працівника поліції вилучено чисті бланки дозволів на зброю, штампи печаток та гроші. Також вилучено три пістолета  невстановленого зразка, набої та холодну зброю.

foto

foto


foto

Працівника поліції затримано. Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Департамент внутрішньої безпеки

Національної поліції України

Читайте також:  В Калуші підліток потрапив до реанімації через отруєння фальсифікованою горілкою

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.