facebook

Маліновський: Я з дитинства мріяв грати за збірну України

Дебютант збірної України та півзахисник луганської Зорі прокоментував в ефірі програми ПроФутбол своє запрошення до збірної.

1598986




– Я з дитинства мріяв грати за збірну України. Взагалі, мрія будь-якого футболіста – грати за свою національну команду. Я – не виняток. Коли викликали, мене відразу всі хлопці в команді привітали. Адже моя присутність в стані збірної це також заслуга всієї команди – Зорі. Буду доводити всім, щоб це був не останній виклик до збірної.

Як мене тут зустріли? Так, нормально все! Немає жодних проблем, усі тренуємося. Хтось підказує щось. Спілкуюся більше зі Славою Шевчуком, із хлопцями з Шахтаря.

– Розкажи про різницю тренувань молодіжної збірної і національної команди?

– У Сергія Івановича були тренування легше. Але тут можна сказати, що у кожного тренера свій підхід. Якщо чесно, я не можу поки судити. Адже було всього два заняття. У Сергія Івановича (Фоменко – прим.) Все на настрій, на позитиві, “спокійненько”.

Читай також: Як “возить” Іспанія, не «возить” ніхто – Руслан Ротань

Якщо мені нададуть шанс у матчі з Іспанією, то я викладуся не на 100%, а на всі 200. А поки я буду доводити на кожному тренуванні, що отримав виклик до збірної не просто так.

Нагадаємо, матч групового раунду відбору на Євро-2016 Іспанія – Україна відбудеться в п’ятницю, 27 березня в Севільї. СПОРТ bigmir) net вестиме текстову онлайн трансляцію матчу, який розпочнеться о 21:45.

Читайте також:  Італія: Судно зазнає аварії посеред моря, “сотні людей моляться про порятунок”, подробиці трагедії

Шукайте деталі в групі Facebook