facebook

Загибель відомого українця на Донбасі: журналіст вказав на підозріле

Інцидент з передачею паспорта загиблого на Донбасі бійця сил АТО, представника “Правого сектора” оперного співака зі світовим іменем Василя Сліпака викликав низку серйозних запитань.
Про це пише журналіст Михайло Жирохов у статті для depo.ua.



ab315bfe20c907b11870d4fe4fd5309f

Пише Апостроф
За його словами, є дивним і підозрілим той факт, що паспорт Сліпака потрапив в руки ватажків ДНР.
Журналіст зазначає, що згідно з офіційною версією, Сліпак був застрелений снайпером 29 червня під час атаки противника з боку Дебальцеве Донецької області.
“На сьогодні абсолютно ясно, що це реальні документи Слипака і цілком очевидно, що ситуація 28 – 29 червня на Світлодарській дузі також розвивалася дещо інакше, як описували офіційні ЗМІ, втім, судячи з усього, не так як стверджували і неофіційні джерела”, – зазначає журналіст.
За його словами, скоріше за все, локальна операція під Дебальцевим, в якій підрозділ “Правого сектора” виступав як штурмовий загін, була не 29 червня, а на день раніше – 28 червня.
“А загибель Сліпака пов’язана вже з контрнаступом “гібридів”. Тоді в цю канву вкладаються і повідомлення про розвідзагін 25-го мотопіхотного батальйону “Київська Русь”, який дві доби тримав оборону на висоті і поніс певні втрати. На той момент ця інформація дещо пішла в тінь, особливо на тлі галасу, що підняв супротивник – я маю на увазі відео зі снайпером, який нібито особисто вбив оперного співака, з купою нібито деталей його особистого життя у Франції і так далі”, – зазначає Жирохов.
Читайте також:  Вірастюк зустрівся у Франківську з однокласником у якого він “постійно забирав бутерброди”. ФОТО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.