facebook

В центрі Івано-Франківська в результаті кривавої сутички тварин постраждали власниці (фотофакт)

В Івано-Франківську по вулиці Пилипа Орлика сьогодні, 21 липня,  відбулась кривава подія: покусались дві собаки, які були без намордників. Пітбуль напав на пуделя. Власниці собак близько 15 хвилин не могли розборонити тварин. Здійнявся страшенний людський крик і гавкіт собак.

IMG_0547

У результаті сутички тварин постраждали власниці. У літньої жінки, власниці пітбуля, травмована рука. Щоб розборонити собак, збіглись перехожі чоловіки. Інші глядачі стояли осторонь.

На щастя, повз проходив атовець-кінолог, який почав душити пітбуля, щоб той розтиснув щелепи.

На місце події викликали поліцію та медиків. Відтягнувши собак, власниця пуделя з місця події віднесла собаку у ветеринарну клініку. Постраждалій власниці пітбуля медики надали допомогу, оскільки пудель добряче вкусив її за руку.

Поліція з’ясовує обставини події.

До слова, відповідно до норм чинного законодавства вигулювання собак без повідків і намордників тягне за собою попередження або накладення штрафу на громадян від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Також слід зазначити, що собаки бійцівських порід вважають джерелом підвищеної небезпеки. Особа, яка здійснює діяльність, що є джерелом підвищеної небезпеки, відповідає за завдану шкоду, якщо вона не доведе, що шкоди було завдано внаслідок непереборної сили або умислу потерпілого.

IMG_0550

IMG_0551


IMG_0552-409x600

IMG_0553

IMG_0554

IMG_0555

 

Читайте також:  Зеленський розповів про долю тарифів на ЖКГ: що відомо

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.