facebook

Враження власника iPhone 5s після місяця використання Samsung Galaxy S7 edge

Безперечно, кожна ОС має свої переваги і недоліки, і суперечки про плюси і мінуси iOS не вщухають з моменту її появи. Користувачі ламають списи в суперечках, яка з платформ вирвалася вперед по зручності та інноваційності. На стороні Android – велике число найрізноманітніших моделей на будь-який смак і гаманець. Тільки Samsung, HTC і LG в цьому році продемонстрували вдалі продукти, які можуть конкурувати з iPhone. І це не кажучи про інших, більш дрібних компаніях, які всі разом тиснуть на Apple кількістю, ніж якістю телефоном.У зв’язку з цим багато хто, навіть найвідданіші шанувальники iOS, хочуть випробувати нові відчуття – спробувати смартфон на Android.

1-367-800x445

Кореспондент iXbt вибрав в якості нового смартфона Samsung Galaxy S7 edge, на який він перейшов з iPhone 5s. Довгий час він користувався «яблучним» смартфоном, після чого подивився в сторону південнокорейського флагмана.Своїми враженнями від Galaxy S7 edge він поділився через місяць після використання смартфона.

Плюси:

  • Відмінний акумулятор



    , працює з ранку і до самого вечора.

  • Хороший дисплей . Фантастичне розширення 2560 x 1440 пікселів, після екрану Galaxy на інші телефони навіть дивитися не хочеться.
  • Гідна камера . Апарат робить чудові знімки .
  • Водонепроникність . Тут теж без коментарів.

Мінуси:

  • Кнопка Home згодом дряпається . Я звик, що на iPhone вона сапфірова і подряпати її неможливо від слова «зовсім». Тут же ми спостерігаємо зовсім іншу картину: через місяць використання кнопка покрилася помітними при яскравому світлі подряпинами. Крім того, на нижньому обідку кнопки забивається пил, таке, за словами співробітників Samsung відбувається «на всіх чорних моделях».
  • Телефон постійно «заляпаний» . Без чохла на задню скляну панель Galaxy стає страшно дивитися вже через півгодини активного використання. З дисплеєм такого не спостерігається (мабуть, олеофобним покриття все-таки «працює»).
  • Низька якість збірки . Цілком можливо, що це недолік конкретно мого телефону. але звернення в сервіс для заміни дисплея всього через кілька днів використання – це перебір. Причина звернення – зазор в лівій верхній частині біля кнопок. Варто відзначити, що в офіційному СЦ Samsung на метро «Університет» без проблем поміняли дисплейний модуль, визнавши даний дефект браком. У магазині «ОГО!» Міняти апарат відмовилися, але ця історія гідна окремої статті.

Як колишній користувачів iPhone 5s автор називає Galaxy S7 Edge «цілком добротним смартфоном, на який можна перейти з« яблука ». Але ось «полюбити» цей апарат, за його словами, так і не вийшло.

Читайте також:  Мешканець Івано-Франківська придумав як бути з теплом і не платити за опалення

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.