facebook

Із вбивством Шеремета може бути пов’язаний невловимий кульгавий кілер, якого давно розшукують

Є ймовірність, що кульгавий чоловік, який потрапив в поле зору відеокамер, що зняли момент закладки вибухівки під машину Павла Шеремета, причетний до інших злочинів на території України.

Відповідно до опублікованого в Мережі відео, бомбу закладала жінка, а чоловік її страхував. Також на кадрах видно, що перед тим, як почати спускатися по сходах, він на мить зупинився, підбираючи ногу для першого кроку вниз.
25111937_ak

Якщо він дійсно кульгав, то, можливо, це злочинець, що вже засвітився в Україні. Його пов’язують з низкою вибухів і замахів протягом останнього року в Києві. Зокрема, кульгавий чоловік стріляв у директора Інституту судових експертиз Мін’юсту. «Злочинець, коли біг, то при цьому кульгав на обидві ноги, переносячи вагу тіла з п’яти на носок», – розповів тоді правоохоронцям один з очевидців.

Крім того, кульгавий кілер причетний до ще одного замовного злочину, що стався 14 вересня 2009 року. Він розстріляв одного з жителів Києва. При цьому очевидці теж запам’ятали його «специфічну» ходу. Тоді особу підозрюваного було встановлено, але йому вдалося втекти у Крим. За оперативними даними, силовики встановили, що кілер повернувся в Україну з тимчасово окупованої території у липні 2014-го. У Чернівцях він влаштувався охоронцем до місцевого кримінальному авторитета, уродженця Азербайджану і колишнього жителя Москви. І знову засвітився в злочині.

Зокрема, 14 квітня цього року на вул. Краснова в Києві намагалися вкотре підірвати власника логістичної фірми. Саморобну вибухівку прикріпили до шасі «Жигулів», припаркованих у дворі. Пристрій направленої дії мав здетонувати дистанційно, через інтернет, але стався збій. Крім того, банда, до складу якої входить кульгавий кілер, причетна до обстрілу складу і офісу на Сирці, а також підриву вантажівки на Повітрофлотському проспекті.

Читайте також:  “Скривавлене тіло лежало на задньому сидінні авто”: На Львівщині брат жорстоко вбив брата

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.