facebook

МАУ подвоює авіарейси між Києвом та Івано-Франківськом

У період зимової навігації 2016/2017, з 30 жовтня 2016 року, авіакомпанія “Міжнародні Авіалінії України” подвоїть кількість рейсів між Києвом та Івано-Франківськом.

 

205661

Взимку 2016/17 польоти за маршрутом Київ – Івано-Франківськ – Київ виконуватимуться двічі на день на сучасних літаках “Боїнг 737” та “Ембрайєр 190” з двома класами обслуговування – бізнес і економічним, повідомляє прес-служба авіакомпанії “Міжнародні Авіалінії України”.

Розклад рейсів:

“Ми намагаємося розвивати повітряне сполучення між містами України, не лише збільшуючи кількість пунктів, а й нарощуючи частотність польотів на маршрутах, які вже експлуатуємо, – зазначила Євгенія Сацька, корпоративний прес-секретар МАУ. – У зимовий сезон посилена експлуатація лінії Київ – Івано-Франківськ цілком виправдана. Поряд з бізнес-клієнтами, що літають між столицею та Івано-Франківськом на регулярній основі, тисячі шанувальників зимових видів спорту вирушають до карпатських гірськолижних курортів та віддаються улюбленій справі – підкоренню трас та снігових просторів. Ми постаралися зробити розклад польотів максимально зручним для всіх категорій наших пасажирів”.

До 15 серпня 2016 року квитки на нові рейси PS079/080 доступні за акційною ціною: в одну сторону – від 697 гривень, в обидві сторони – від 1423 гривень (з урахуванням всіх зборів і податків, подорож з 30 жовтня).

Регулярна ціна квитка економічного класу в обидві сторони з урахуванням всіх зборів і податків складає: в одну сторону – від 1082 гривень, в обидві сторони – від 2193 гривень (ціна може змінюватися залежно від коливань курсу гривні до долару США).

Квитки на рейси можна придбати на сайті, в касах і Контактному центрі МАУ, а також в офісах уповноважених агентств авіакомпанії.

Докладну інформацію про авіакомпанію МАУ можна отримати на сайті – www.flyuia.com


Читайте також:  ВООЗ закликає здорових людей не носити маски: вони навіть можуть нашкодити

Прес-служба авіакомпанії “Міжнародні Авіалінії України”.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.