facebook

Терористи перекидають бійців, міномети та танки до Станиці Луганської та Докучаєвська

Крім провокацій із застосуванням вогневих засобів, російсько-терористичні війська продовжують посилювати свої угруповання відразу на декількох напрямках

im578x383-terroristo-carriers_AFP



Про це на своїй сторінці у “Фейсбуці” повідомив координатор Інформаціного спротиву Дмитро Тимчук.

Зокрема, відзначається подальше посилення тактичної групи російсько-терористичних військ на північний схід від Луганська (район н.п.Станіца Луганська). “Відзначається перекидання живої сили – до 220 чол. А також мінометної батареї (шість 120-мм мінометів) і 2 вантажні платформи із зенітними установками ЗУ-23-2”,- повідомив Тимчук.

Крім того, відзначається подальше зосередження другої БТГ російсько-терористичних військ на Докучаєвському ділянці. “При цьому 6 одиниць ББМ і 5 танків було перекинуто в даний район в перебігу останніх 2-х діб”,- зазначив Тимчук.

Також він повідомив, що у “Горлівському гарнізоні” (включаючи ділянку Ясинувата – Єнакієве), обидві дислокуються в даному районі тактичні групи російсько-терористичних військ, зосереджені навпроти Авдіївського та Дзержинського ділянок , отримали вказівку розосередити бойову техніку, укрити її і замаскувати. З цією метою терористи активно використовують квартали приватної забудови.

джерело espreso.tv

Читайте також:  Режим тиші на Донбасі: важка зброя мовчить

Шукайте деталі в групі Facebook