facebook

В курортному Яремче бритоголові “тітушки” нападали на місцевих мешканців (відео)

Російськомовний чоловік в м. Яремче при виїзді заднім ходом на позашляховику Suzuki Vitara з готелю “Крим” створив аварійну ситуацію та згодом накинувся на мотоцикліста, який їхав додому зі своєю матір’ю. Залагодити конфлікт намагались родичі яремчанина, однак це не допомогло.

titushki


Про це пишуть Версії з посиланням на канал petrovmotopunkt. На відео видно, як російськомовні чоловіки кремезної статури нецензурною лайкою залякують місцевих жінок, водія мотоцикла та керівника Яремчанського осередку НР “ДІЯ”. При цьому кілька невідомих осіб демонструють холодну зброю, провокують бійку з яремчанином та ображають його. Один з присутніх нападників обмовився, що він “з Ясиня”. Прибувша на місце події поліція не змогла утихомирити нападників, – заявляють свідки.

“На відео Ви бачите як поводяться тітушки до приїзду поліції. Власне після приїзду теж нічого не змінилося і відчуваючи безкарність тітушки продовжували поводитись в тому ж стилі, розмахуючи кулаками, киданням каміння в людей та провокуючи їх на протиправні дії”, – йдеться в повідомлення на каналі Ютуб petrovmotopunkt.

За інформацією Версій агресивні чоловіки дійсно є переселенцями з окупованого Криму та наразі займаються підприємницькою діяльністю на яремчанщині.

За даним фактом поліція проводить перевірку. Утім відомо, що яремчанці відмовились від претензій до нападників.

Джерело: versii.if.ua

Читайте також:  Прикарпаття на порозі «червоної» зони»: в одному із пунктів вакцинації Івано-Франківська ажіотаж (ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Теги: