facebook

Савченко знову оголосила голодування

Народний депутат Надія Савченко знову оголосила голодування. Нардепа обурила бездіяльність влади щодо ситуації на Донбасі.


Про це вона заявила на прес-конференції у Києві.

Зокрема, Савченко заявила, що влада зараз погано клопотає щодо звільнення полонених.

“Полонені казали мені: ти все правильно робиш. Говори, хоч з самим чортом, щоб витягнути нас звідси. Проте ті депутати, що не знають що таке полон, називають мене агентом Кремля і розповідають, що мені там легко жилося”, – обурилась Савченко.

Вона додала, що саме через таких людей обмін полонених та повернення політв’язнів з Росії зараз гальмується.При цьому вона наголосила, що воєнний стан в країні нічого не змінить. За її словами, кошти з інших галузей перенаправлять на війну, а це лише сприятиме корупції і відмиванні грошей.

“Я пропонувала президентові конкретні дії – треба починати віддавати людей першими, але ж в полоні не сидять діти Петра Олексійовича. А на ваших дітей йому плювати”, – заявила нардеп.

Я боролася за хлопців, як боровся за мене світ. Тепер боротимусь за них, як боролась за себе я сама. Від сьогодні я знову оголошую голодування. Через бездіяльність всього світу на визволення наших полонених. Голодуватиму до дня позитивного результату,
– оголосила нардеп.

Читайте також:  Саркастичні новини від Щура: мрії Гройсмана, театр на Подолі та день народження Тимошенко

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.