facebook

У Росії заявили, що Путін стягнув на Донбас і до кордону з Україною всю реальну міць армії РФ

Росія сконцентрувала на окупованих територіях Донбасу і на кордоні з Україною всю боєздатну частину своєї мільйонної армії.

Про це в інтерв’ю Оnline.ua заявив російський політолог і соціолог, президент дослідницького центру “Політична аналітика” Михайло Тульський.

a2294e88d5c810de25566

За його словами, незважаючи на те, що в російських військах формально більше 1 мільйона людей, із них тільки близько 100 тисяч можуть реально воювати.

“Там (у складі армії РФ, – ред.) і прикордонні війська, і ракетники, і військкомати, і штабісти, фізруки, секретарі із секретарками, і інші різні люди, які зброї в руках не тримали і не збираються, а якщо і тримали – то не готові самі під кулі і снаряди… Тому тих, хто реально може воювати – близько 100 тис. людей, і тому на Донбасі і на території Ростовської області зараз перебуває вся реальна міць армії Росії”, – наголосив політолог.

Крім того, Тульський нагадує, що Путін веде війну в Сирії, де воює близько 20 тис. осіб.



“Плюс війна в Ємені, де теж кілька тисяч людей. Є війська у Вірменії, Таджикистані, Придністров’ї, В’єтнамі і т.д. Більше військових у Путіна немає. Можна кинути в Україну необстріляні частини, але це може закінчитися трагічно для Путіна. Якщо російська армія почне розбігатися, то путінський режим може впасти”, – наголосив політолог.

Нагадаємо, що Тульський також заявив, що двоє людей із близького оточення підштовхнули Путіна до війни з Україною.

Читайте також:  Чехія не впорається без українських "заробітчан"

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.