facebook

І сміх і гріх: Фастфуд судиться з Сергієм Шнуровим через… веселого віршика (ФОТО)

Компанія з виробництва гамбургерів має намір відсудити в опального рокера з гострим язиком 200 тисяч рублів.

3288e1ec146eb6855f369c0ec7e45702

Сергій Шнуров ніколи не відрізнявся талантом тримати язик за зубами: що бачу – те співаю. А останній рік ще й посилено активна у своєму Інстаграмі, оповідаючи тисячам підписників забавні історії з життя або просто виставляє забавні фото з дотепні коментарями.

Словом, розважає своїх фанів 43-річний лідер гурту “Ленінград”, як тільки може.

А він здатний на багато чого, щоб ви навіть не сумнівалися! Приміром,1 серпня Шнур розродився ось таким віршем на гостросоціальну тему:



– Бургер Кінг, промокод Не одного разу, Доводив до гикот, Тих хто слабже.

Ця “біла” поезія набрала близько 50 тисяч лайків і бурхливу дискусію в п’ятисот коментарях.

При чому тут американська мережа закусочних? Все просто: у “інстаграмі” майже під кожним постом знайдеться коментар в такому дусі: мовляв, звільнили з “Бургер Кінга”, буду мститися, і ось вам промокод на безкоштовні чізбургери.

Цей коментар давно вже став чимось на зразок вірусної реклами мережі фаст-фуду. І, здавалося б, чого їм ображатися на Шнурова – адже зайва реклама. А от взяли і образилися.

– Сергій Володимирович Шнурів є медійною особистістю і в виду цього лідером думок. Його публічні висловлювання вводять в оману споживачів і завдають шкоди бренду, – йдеться в офіційній заяві компанії “Бургер Кінг”.

24191861

За словами піарників, покупці можуть подумати, що гикавка утворюється саме за промо-кодів.

– Це негативно позначиться на продажах компанії. Науці не відомі випадки, коли промокод або інший рекламний носій був причиною гикавки, – заявили в “Бургер Кінга”.

І схоже, вони це серйозно. Сума позову до Шнурову складе 200 тисяч рублів – в стільки компанія оцінила своєї репутаційний збиток. Позов подадуть наступного тижня за місцем проживання співака – тобто, судячи з усього, в Жовтневий районний суд. Сергій Шнуров вже відреагував на претензії на свою адресу.

Читайте також:  Під час аварії дитину вбило планшетом

– Це успіх! Поперло! Ні дня без суду! – написав артист у своєму “Инстаграме”.

Загалом, битва скандального рокера з американською мережею фастфуду обіцяє не бути нудною. Ну що, запасаємося попкорном, шнуромани!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.