facebook

Прикарпатець вбив дружину через ревнощі та намагався застрелитися

В ніч на 6 серпня у Коломиї 66-річний чоловік кухонним ножем наніс дружині 10 проникаючих колото-різаних ран шиї, грудної клітки та спини, внаслідок чого остання померла на місці. 

скачанные файлы


У поліцію про виявлення тіла з ножовими пораненнями повідомила його дочка.
Як з’ясували працівники слідчо-оперативної групи, яка прибула на місце події, чоловік прийшовши до дружини, оскільки подружжя проживало частково окремо зчинив сварку, а потім бійку. Зі слів чоловіка, мотивом вчиненого були ревнощі до молодшої за нього на 7 років дружини. В ході бійки чоловік наніс дружині множинні ножові поранення від яких вона померла на місці, а він – пішов додому. Усвідомивши що накоїв, намагався різними способами покінчити з життям.

З пістолета ПГШ, вистрілив собі в голову. В подальшому чоловіка було доставлено до лікарні, де йому надали своєчасну медичну допомогу. Наразі підозрюваний перебуває на лікуванні під охороною правоохоронців. При покращенні стану здоров’я, буде вирішено питання про повідомлення йому про підозру вчиненого та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено ув’язнення від семи до п’ятнадцяти років. В ході кримінального провадження призначено ряд експертиз. Проводяться слідчі дії.

Читайте також:  На Долинщині бійка в сільському кафе переросла в стрілянину

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.