facebook

США у відповідь на звинувачення Путіна зажадали повернути Крим Україні

У Державному департаменті Сполучених Штатів Америки відповіли на звинувачення президента РФ Володимира Путіна в тому, що “українське керівництво стало на шлях терору”.

337cd826c2bd04ad4682f5ed419b46241470863757

Думку Вашингтона висловила офіційний представник Держдепартаменту США Елізабет Трюдо, новину передає “Преса України”.

Зокрема вона зазначила, що Крим був і буде залишатися частиною території України, а не Російської Федерації. Також вона заявила, що США не хочуть відволікатися на заяви такого типу, а вважають за потрібне насамперед домогтися виконання Мінських угод. Також вона закликала РФ припинити спонсорувати терористів на Сході України і повернути контроль над окупованим Кримом Києву.

“Крим є і завжди буде частиною України. Ми засуджуємо і закликаємо до негайного припинення російської окупації Криму”, – заявила вона.

Крім того вона додала, що введені в Російській Федерації санкції ніхто скасовувати не збирається, і додала, що вони будуть зберігатися до тих пір, доки Кремль не припинить окупацію півострова Крим.

Нагадаємо, раніше російський журналіст і політичний оглядач Костянтин фон Еггерт заявив, що звинувачення Путіна в тому, що “Україна стала на шлях терору” говорять про те, що він шукає привід не виконувати Мінські угоди.

Читайте також:  США обіцяють допомогти Україні в реалізації реформ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.