facebook

Українські мольфари повідали страшну правду про майбутнє України

Хто та як би не відносився до різного роду віщування та пророцтв, але від такого кров холоне в жилах!

Ці відео відзняті за декілька років до початку кривавих подій в Україні, війни та страшних перспектив, які на нас можуть чекати.

1462529897_18

Закарпатські мольфари, віщуни та знахарі розповіли страшну правду, яка, на жаль, здійснилася і має моторошне продовження.

5703bcc5f16aa-1-560x445



Ці відео містять віщування авторитетних людей, які знають багато таємниць і готові повідати людству правду про майбутнє та чого варто чекати вже зовсім скоро.

Наприклад, закарпатський маг і Мольфар Нечай, якого було вбито через рік після його шокуючого пророцтва, розповів неймовірну правду про те, що відбуватиметься в Україні в наступні роки. І яке ж було здивування, коли практично всі його пророцтва здійснилися!

malfar

Його боялися і ненавиділи багато високопосадовців країни за відкриту позицію і його «непідходящі» пророцтва. Досі точаться суперечки з приводу вбивства мольфара, адже за офіційною версією, його вбив релігійний фанатик, який мав психологічні розлади.

Його слова про майбутнє України надзвичайно лякають, адже він пророчить розпад країни на різні табори, криваву війну і «розчленування» України. Єдине, що заспокоює це те, що так триватиме не завжди і наша земля знову відродиться…

Українці, будьмо разом і не дозволимо нікому забрати в нас нашу землю! 

Читайте також:  Шахрайства із платіжними картками: як прикарпатцям не стати жертвами

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.