facebook

Психологія венеричних захворювань: все через невпевненість і страх


Венеричні хвороби – ознака виникаючого всередині людини протиріччя, відповідно до якого, з одного боку, хворий бажає мати сексуальні стосунки, проте, з іншого боку, отримує від них деякі негативні емоції. Заражена венеричною хворобою людина повинна усвідомити, що причина захворювання криється, перш за все, в небажанні знаходитися під чиїмось впливом, боязні любити секс і відкрито проявляти цю любов.

Зазвичай страждаюча від венеричної хвороби людина відчуває сумніви, що зробила правильний вибір щодо свого сексуального партнера.

Якщо ви усвідомлюєте психологічні причини (метафізику) венеричних хвороб і повністю поміняєте своє мислення, захворювання перестане прогресувати і швидко пройде. Постарайтеся зрозуміти своє ставлення до сексу, прийміть його без сумнівів. Перестаньте аналізувати свого сексуального партнера, намагаючись знайти у нього переваги і недоліки. Ви маєте право проявляти свою сексуальну активність, коли і як цього хочете. Запам’ятайте це раз і назавжди.

Для лікування від венеричної хвороби важливо навчитися отримувати від сексу задоволення. Ви не робите нічого поганого, тому не повинні звинувачувати себе в тому, що любите займатися сексом. Постарайтеся поговорити зі своїм партнером. Не виключено, що він увійде в вашу ситуацію і постарається вам допомогти.

Усунути причини венеричних хвороб допоможе щоденне повторення таких стимулюючих оздоровчих фраз:

«Я не соромлюся себе і своїх бажань»

«Я люблю секс і не боюся про це говорити»

«Я не сумніваюся в своєму партнері і відчуваю з ним поруч позитивні емоції і радість»

Читайте також:  В Польщі скасували одну з безкоштовних послуг: за що українським біженцям тепер доведеться платити

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.