facebook

Акції Савченко можуть нашкодити полоненим, – Солошенко

Колишній політичний в’язень Кремля Юрій Солошенко пояснив, чому протестні акції Надії Савченко можуть зашкодити звільненню полонених.

715267

“Президента є за що лаяти, але на місці Савченко я б почекав з критикою. Уявляю, чого варто було Порошенкові говорити, скажімо, про мене з Путіним. З ним мало хто хоче спілкуватися. Росія вже і так один великий ГУЛАГ. А Путін ще й перетворив країну на ізгоя. Якби не дипломатичний протокол, йому б зовсім руки ніхто не подав”, – сказав Солошенко в інтерв’ю “Гордону”.

Він зазначив, що дуже вдячний усім, хто за нього боровся – “і президенту, і Ірині Геращенко, і Віктору Медведчуку, і нашому консулу Геннадію Брескаленкові”.

Треба розуміти, обмін – це не так просто і не так швидко, як всім хотілося б. Мені здається, Савченко трохи поспішає. Ці акції, скоріш за все, можуть перешкодити визволенню полонених,
– наголосив Солошенко.

Він вважає, що протест у Києві не буде мати результату, адже в ФСБ йому прямо сказали, що всі прізвища (кого затримати, кого помилувати і відпустити) Путін затверджує особисто.

Довідка: Юрій Солошенко – 71-річний житель Полтави, раніше – директор військового заводу. Потрапив до рук ФСБ 5 серпня 2016 року. Це сталося під час його чергового візиту до Москви на прохання представників українських оборонних підприємств в серпні 2014 року. Його звільнили з російської в’язниці лише через два роки – 14 червня 2016 року.

Читайте також:  "Росія таємно мобілізує всію країну": Британія закликає Зеленського посилити мобілізацію

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.