facebook

У Пєтєрбурґє зустрілися останні “друзі” раSSєї – нацисти з усієї Європи, все фашистське кодло!!!

22 березня в готелі Holiday Inn, що в Пєтєрбурґє, відбувся “міжнародний раSSєйський консервативний форум”, де, без перебільшення, зібрався весь цвіт “арійської раси”. Учасники



– координатори бойовиків-націоналістів з ЄС, що воюють в Україні на боці «ДНР», нацисти з усієї Західної Європи і навіть один ультраправий депутат Європарламенту з Німеччини.

Всього одинадцять організацій, вище фашистське суспільство, аристократія наброду, які підтримали і Крим, і “Новоросію”, і на виборах все, що потрібно спостерігати, “спостерігали”: пам’ятаєте, «Йоббік»? Це “друзі” раSSєї. Ну і приймаюча сторона під стать. Особи всі відомі, огрядні і традиційні.

Виходить загадкова річ. Сімдесятиріччя перемоги у великій війні, росія, суцільно складається з антифашистів, які провожають, як нещодавно в Єкатеринбурзі, добровольців «бити фашистів» і укрита георгіївською стрічкою, – це з одного боку. Гостьовий будиночок для неонацистів, міжнародна конференція синів “арійської раси”, антисемітів і наших друзів у місті, які пережили блокаду, – з іншого.

Власне, з усіх європейських ультраправих на зліт в Петербург, здається, забули запросити тільки українських. Так, може висловимо небезпечну і безглузду думку, справа там зовсім не в Бандері?

Російське суспільство відволіклося на крики про “київську хунту” і втратило той момент, коли стало учасником великої міжнародної неонацистської конференції в залі «Петров-Водкін».

Формальним організатором зльоту останніх друзів раSSєї є «російський національний культурний центр – Народний дім». Але по факту з друзями працює партія «Родіна», існуюча під протекцією віце-прем’єра Рогозіна. До 2016 року «Родіна» може стати одним з головних союзників і рятівників путлерівської «Єдіной раSSєї» на виборах до Держдуми. Союзником справа.

Читайте також:  У Польщі помер сьомий хворий з коронавірусом

Джерело – http://novayagazeta.livejournal.com/2921878.html

 

Шукайте деталі в групі Facebook