facebook

Укрнафта заперечує присутність в офісі компанії озброєних осіб

“У будівлі ПАТ Укрнафта і на прилеглій території будь-яка вогнепальна зброя відсутня”, – заявили в компанії.

1599371




Правління публічного акціонерного товариства Укрнафта заперечує присутність озброєних осіб на території центрального офісу компанії в Києві в Нестеровському провулку, 3-5.

“Правління товариства повідомляє, що зазначена інформація не відповідає дійсності. У будівлі ПАТ Укрнафта і на прилеглій території будь-яка вогнепальна зброя відсутня”, – йдеться в повідомленні компанії.

Нагадаємо, 22 березня  нардеп від “Блоку Порошенко” Сергій Лещенко повідомляв, що голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський барикадується в приміщенні Укрнафти, будівлю обносять залізними гратами.

В Укрнафті заявляли, що заходи безпеки посилені у зв’язку з ризиком комерційної діяльності. При цьому, зі слів заступника голови правління, озброєні люди біля будівлі є додатковою охороною.

Нардеп Мустафа Найєм заявив, що в приміщенні знаходяться співробітники охоронної компанії, співзасновником якої є сама Укрнафта. За його даними, ці охоронці не мають права на носіння зброї.

Біля Укрнафти продовжують монтувати залізний паркан

Пізніше глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко заявив, що Президент України доручив правоохоронцям роззброїти всіх осіб,  які перебувають в будівлі Укрнафти.

У свою чергу, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков підкреслив, що приватні охоронні фірми повинні протягом 24 годин роззброїтися  і не застосовувати вогнепальну зброю. Він підкреслив, що відтепер МВС посилює режим контролю до законним власникам мисливської вогнепальної зброї.
За матеріалами: Корреспондент.net

Читайте також:  Проти Клюєва порушено кримінальну справу

Шукайте деталі в групі Facebook