facebook

Тренер Динамо: Рибалка заслужив, щоб тренери збірної звернули на нього увагу

Головний тренер київського Динамо Сергій Ребров вважає, що півзахисник Сергій Рибалка цілком заслужено викликаний в збірну

1599262




“В опорній зоні повинні грати розумні футболісти, і це дуже важливо. А зріст особливо великого значення не має. Я думаю, що Сергій заслужив своєю грою виклик у збірну України і хочу його там побачити.

У нього немає якогось імені, він виходить на поле і працює, і цим заслужив, щоб тренери збірної звернули на нього увагу”, сказав Ребров в ефірі програми Про Футбол на телеканалі 2+2.

Як писав СПОРТ Bigmir)net раніше, півзахисник київського Динамо Сергій Рибалка отримав шанс зіграти в матчі відбору на Євро-2016 з командою Іспанії.

Нагадаємо, що півзахисник Сергій Сидорчук не зможе допомогти збірній України в матчі кваліфікації Євро-2016 проти Іспанії через травму, отриману в матчі Ліги Європи з Евертоном. Вакантне місце займе Рибалка.

Матч групового раунду відбору на Євро-2016 Іспанія – Україна відбудеться 27 березня в Севільї. СПОРТ bigmir)net вестиме текстову онлайн трансляцію матчу, який розпочнеться о 21:45.
За матеріалами: dynamo.kiev.ua

Читайте також:  Ліонель Мессі очолив гонку бомбардирів у Прімері

Шукайте деталі в групі Facebook