facebook

В Івано-Франківську відбулося віче радикальної партії (Фото)

Вчора, 21 серпня в Івано-Франківську



 
проходило народне віче радикальної партії Олега Ляшка приурочине 25-й річниці проголошення незалежності України та 160-й річниці з дня народження Івана Франка.

dsc09793_147180698980

Розпочалось віче із тріумфальної ходьби колоною центральними вулицями міста у якій взяли участь декілька сотень людей з прапорами України та символікою радикальної партії. На чолі колони йшов головний радикал у супроводі оркестра. Після того як колона прибула до пам’ятника Івану Франку Олег Ляшко разом із однопартійцями поклали квіти до памятника каменяреві і урочисто відкрили віче із зачитування привітання онука Івана Франка – Роланда Франка, який не зміг прибути особисто по стану здоров’я, – інформує 0342.ua

Першим взяв слово народний депутат України Ігор Мосійчук, який заявив: “Україні терміново потрібно перш за все посилити економіку, яка має бути орієнтованою на власне виробництво, в результаті чого ми зможемо розбудувати потужні збройні сили. А вже маючи це все нам потрібна буде політична воля для того щоб дати копняка на зовнішній політичній арені тим, хто нам нав’язує ганебні Мінські домовленості”. Другим підійшов до мікрофону співзасновник батальйону Азов, ветеран АТО Ігор Криворучко, який виголосив палку промову: “Усі передвиборчі обіцянки теперішнього президента нічого не варті і теперішній політичний курс керівництва держави залишить нас у межах Хмельницької області та частини Вінницької, де є нерухомість у Гройсмана та Порошенка!” – заявив боєць.

Останнім взяв слово сам лідер радикальної партії, який розпочав свою промову зачитавши уривок із вірша Івана Франка – “Каменярі” – «Довбайте цю скалу, нехай ні жар, ні холод не спинить вас, бо вам призначено оцю скалу розбить…», після чого заявив: “За заповітом великого каменяра ми маємо роздовбати скалу корупції, зловживань та трутнів які сьогодні обкрадають нашу рідну країну.”

Читайте також:  «Треба бити»: в Івано-Франківську кондукторка вигнала з автобуса дитину

В кінці радикали заспівали гімн України, урочисто завершивши таким чином віче та перейшли у конференц-зал готелю “Надія” на нараду, а Олег Ляшко залишився задля спільних фотознімків із своїми прихильниками, автограф-сесії, та відповідей на питання відвідувачів акції, які ще довго його не відпускали. До прикладу, один із чоловіків присутніх на події запитав у політика: “Олег Валерійович, чи буде у жовтні третій майдан?”, на що той відповів: “Цілком можливо. Усе до того йде”.DSC09690

DSC09709

DSC09725

DSC09734

DSC09741

DSC09745

DSC09757DSC09771
DSC09788

DSC09794

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.