facebook

Росія просить ЄСПЛ продовжити термін для відповіді за двома скаргами від України

З відповідним зверненням виступило російське Міністерство юстиції.
1599392




Російське Міністерство юстиції попросило у Європейського суду з прав людини продовжити термін для подання відповіді за двома скаргами, поданими Україною проти РФ у зв’язку з торішніми подіями в Криму і на Донбасі.

“13 березня російська сторона направила в ЄСПЛ клопотання про продовження термінів подання відповідей в ЄСПЛ щодо міждержавних скарг “Україна проти Росії” і “Україна проти Росії №2”, – йдеться в прес-службі російського міністерства у вівторок, 24 березня.

Водночас у відомстві не уточнили конкретного періоду продовження терміну і причин, за якими виникла ця необхідність, зазначивши лише, що “напрямок клопотання здійснено відповідно до процедур, передбачених Регламентом ЄСПЛ для учасників процесу”.

Суд зобов’язав Україну виплатити пенсіонерці 5000 євро за вінок Януковича

Як повідомляв Кореспондент.net, 26 листопада минулого року ЄСПЛ поширив комюніке, в якому говорилося, що суд очікує від Росії коментарів з питання про можливий розгляд двох позовів, поданих Україною проти РФ.

Перший позов стосувався подій, що відбувалися в 2014 році в Криму і на сході України. Другий – “викрадення” груп дітей у східній частині України та їхнього тимчасового перевезення в Росію.
За матеріалами: Интерфакс

Читайте також:  Бійцю АТО з Прикарпаття потрібна допомога на лікування

Шукайте деталі в групі Facebook