facebook

Путін поперхнувся, коли побачив Дуду поруч з Порошенко на параді – блогер

Відомий український блогер Віталій Портніков вважає, що приїзд президента Польщі Анджея Дуди до Києва на святкування Дня незалежності – звичайно ж, не заради переговорів. Це перш за все жест, нагадування про те, що, незважаючи на власні трактування історичних подій часів Другої світової війни, Польща залишається другом України,- слова Портнікова

1472115986_prezidentu

Спільна декларація президентів – теж констатація цього факту, спроба вийти з ситуації, в якій опинилися двосторонні відносини після відомих рішень парламенту Польщі. І за цю спробу Анджею Дуді потрібно подякувати, наголошує Портніков.

«Ми повинні зрозуміти, що слова «вже не буде як раніше», сказані після Майдану, стосуються не тільки наших відносин з Росією, яка з «братньої країни» і партнера по СНД буквально за кілька днів перетворилася на нашого найлютішого ворога, агресора і насильника. Це стосується і Польщі», – зазначив блогер.

На його переконання, правильне сприйняття реальності продемонстрував лідер правлячої зараз в Польщі партії «Право і справедливість» Лех Качинський, коли виступав на Майдані під портретами Степана Бандери і Романа Шухевича. І це розуміння реальності продемонстрував президент Анджей Дуда, коли приїхав до Києва на святкування 25-річчя незалежності нашої країни.

Читайте також:  Порошенко: Під час війни братніх народів немає

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.