facebook

Як ФЛЕШМОБ-“УКРАЇНА ЄДИНА” взірвав соцмережі (фото,відеозвіт)

Синьо-жовтий стяг–символ національної єдності, державотворення, незалежності України, яку впродовж тисячоліть відстоювали наші предки!

dVQEx8GXdVQ

24 серпня 2016 року, до Дня Незалежності України, активістами МГО ВМГО “Батьківщина молода” за підтримки Івано-Франківської міської партійної організації ВО “Батьківщина”, Департаменту молодіжної політики та спорту ІФ міської ради, ІФ організації «AIESEC»,



Компанія «UTeam» був проведений урочистий флешмоб під назвою “Україна Єдина” приурочений 25-й річниці незалежності України, де жителі міста спочатку сформували цифру 25,  а потім розгорнули найбільший в Світі  державний стяг, розмір якого складав 60 метрів в довжину та 40 метрів в ширину, а площа – 2400 м2.

За словами одного із організаторів флешмобу – Анатолія Корнійчука:

Прапор створили у 2012 році, він об’їхав всю Україну, включаючи звільнені території на Донбасі, стяг занесений до Книги рекордів України.

В Україні такий флешмоб провели вперше, бо під розгорнутим полотном прапора запалили ліхтарі по контуру України. Як розповів один із організаторів флешмобу Ігор Попадюк, саме це символізує єдність України від Заходу до Сходу, від Півночі до Півдня.

Люди одночасно випустили в небо під вигуки “Слава Україні” кульки синього і жовтого кольорів із побажаннями Україні. Пізніше, одні учасники сформували карту України, а інші люди розгорнули найбільший в світі український прапор. Під прапором мешканці утворили контур карти України, який був засвічений ліхтариками, які символізували єдність країни.

“Розгортати прапор в Івано-Франківську у таке величне свято для України було б не дуже цікаво, тому придумали флешмоб із запалюванням ліхтариків”, – додав Анатолій.

Розгорнувши Державний прапор на площі перед пам’ятником Івана Франка, учасники флешмобу заспівали Гімн України.

Подію зареєстрували в Книзі рекордів України.

Читайте також:  У Чернівцях стався вибух у лікарні, є постраждалі

Всі присутні долучились до розгортання найбільшого прапора України в світі !!!

_T6PiZJtpyA

7iOZhVSixv0

BBKj4BCWrK8

blpk6PX7iug

bTGEYadXahQ

chpRNjDluJ4

dhSZVLcVV-I

 

FStBDT8o6EU

g41_6c9aigc

hsM_bpMhY20

ioBr97IuEEk

K1PfWu7fu58

KJY1MsIB_hA

mkgcq69nVjY

MZm9ul4CSBg

nB5FyLh9ZbM

ohkvKkf2EX8

pLVhZKfwTU8

Sz4nBjo-ypM

VHU8a-mbiTk

wfRv4SLLkaU

YA3A50p5yxg

ZHUkPweiTlM

ZnYuABQSiY8

 

за матеріалами МГО ВМГО “Батьківщина молода”

Шукайте деталі в групі Facebook