facebook

Керрі – Путіну: якщо зайдете в Маріуполь, ми укладемо сто тисяч ваших солдатів, і відключимо SWIFT

Російський фінансист Слава Рабинович заявив, що під час зустрічі з держсекретарем США Джоном Керрі президенту РФ Володимиру Путіну зробили останнє попередження від президента США Барака Обами.

1472390186_pu_kerry

За словами Рабіновича, це йому повідомили з “своїх джерел” у ФСБ, йдеться в статті «Обозревателя».

Спочатку Володимиру Путіну передали про небажання лідера Штатів вести з ним діалог. Тому з президентом Росії зустрівся Джон Керрі, і сказав наступне:

«Залишаємо Крим за дужками. Не тому, що ми про нього забули, – про Крим вам буде нагадувати Меркель, яка називає анексію анексією. З Кримом будемо розбиратися потім. Зараз про Схід. Так от, містер Путін, забудьте слово «Маріуполь». Увійдете туди – там будуть деякі окремі американські військові. Буде атака на них буде прецедент: вперше за всю історію російські військові будуть атакувати американських військових. Міць США буде позаду. Не спереду, а ззаду.Ми покладемо в труну сто тисяч солдатів і офіцерів, поставимо Україні новітню летальну зброю, введемо найжорсткіші санкції і відключимо SWIFT. І на цей раз я не жартую. Ми зробимо це».


Також, за словами Рабиновича, після зустрічі Керрі і Путіна пішли розмови про закриття проекту «Новоросія». Також повідомляється, що на зустріч Керрі і Путіна останній ніби то отримав подарунок, який був переданий йому Обамою. Це була звичайна коробка, але що в ній було – невідомо.

Читайте також:  Суд заарештував Гладковського

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.