facebook

Перша дівчина діджей України ANNA LEE відсвяткує 20-річчя на сцені (фото)

Наша редакція дізналася, хто з відомих зарубіжних гостей виступить на концерті “ANNA LEE – 20 years on the stage”

36c_8_large-660x425

24 вересня перша дівчина ді-джей України, легендарна представниця клубної музичної культури ANNA LEE розгойдає модний заклад столиці Sentrum Concert Hall.

У річницю святкування 20-річчя успішної кар’єри в клубній культурі, ANNA LEE запрошує шанувальників відзначити ювілей якісним і гучним звучанням музики в стилі Trance.

Лайн-ап вечора “ANNA LEE – 20 років на сцені” не менш вражаючий, ніж сама подія: на одній сцені з легендою зіграють свої ді-джей сети імениті іноземні гості:



  • вперше в Києві улюбленець мільйонів, володар власного неповторного мелодійного саунду, ді-джей і продюсер з Польщі – A.R.D.I.,

  • один з кращих представників світової транс сцени, учасник проекту NU NRG, артист лейблів Pure Trance і Black Hole, власник власного лейбла і автор однойменного радіо-шоу GO ON AIR – Giuseppe Ottaviani (Italy), з презентацією свого нового гучного унікального проекту – Live 2.0,
  • Live виступ всесвітньо відомої вокалістки – Natalie Gioia, яка обіцяє представити новий трек,
  • Чудовий український супорт в особі Gagauz і Mark Eworth – вони вже встигли представити свої роботи на західних лейблах зі світовим ім’ям, і у кожного з них вже давно сформувався свій неповторний стиль.

ANNA LEE за 20 років успішної кар’єри в музичній індустрії домоглася неймовірних висот – від законодавця клубного життя і першої дівчини ді-джея країни і до багаторічного лідерства по рейтингу TOP DJ, а також переможець в номінації PRO DJ, як кращий Trance ді-джей країни.005_image

Ідеолог транс руху в Україні, ANNA LEE з 1996 року творить музичну історію для цілих поколінь. Ді-джей, продюсер, автор кількох радіо проектів, найпопулярніший – годинний проект “Club-Styles Mix-Show” – двічі на місяць він звучить на хвилях танцювальної станції KISS FM. У цьому році, крім свого 11-річчя, проект став найкращим шоу за версією “UA Trance Family”.

Anna Lee встигла підкорити своїм драйвом не тільки рідну країну. Її шоу знають і люблять в Америці, Канаді і Європі завдяки двогодинному CLUB-STYLES MIX-SHOW, який виходить щомісяця в ефірі Afterhours FM починаючи з 2006 року. На одній з радіостанцій Нью-Йорка транслюється її спеціальний проект “Progressive Grooves”, який відрізняється інтелектуальними композиціями в стилі progressive.

 

Читайте також:  Українець розповів, як схyд на 86 кг за рік і став директором школи (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.