facebook

Вчені розвіяли найпопулярніший міф про жінок

Американські вчені довели, що популярна думка про моногамію жінок є міфом.

720718


Як з’ясувалося, представниці прекрасної статі схильні шукати нових статевих партнерів, вже перебуваючи в постійних стосунках, пише Independent.

Співробітники Техаського університету заявили, що жінки часто починають шукати нових статевих партнерів як “запасних варіантів”. Це відбувається в тих випадках, коли представниці прекрасної статі передчувають швидкий кінець відносин з постійним партнером.

За словами дослідника Девіда Басса, безліч сучасних жінок практикує полігамні відносини, порівнюючи своїх статевих партнерів між собою і обираючи оптимальний варіант для продовження роду. Вчені пояснюють це тим, що представниці прекрасної статі генетично запрограмовані на подібну поведінку.

Дослідники відзначають, що наші далекі предки через хвороби і погане харчування досить рідко доживали до 30 років, тому жінки перебували в постійному пошуку партнерів для виживання людства. Незважаючи на те, що в ході еволюції моногамія стала кращою формою поведінки, полігамні відносини нікуди не зникли і практикуються в сучасності багатьма представницями прекрасної статі.

Читайте також:  У Польщі затримали українців, які підробляли документи для працевлаштування

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.