facebook

4 продукти, які наближують старість

Кожна жінка прагне лишатись молодою та привабливою. Але деякі продукти не тільни не приносять користі організму, а і пришвидшують процес старіння.

59043_w_700

Тістечка і торти

Якими б смачними вони не були, їх споживання доведеться обмежити. Адже надлишок цукру в організмі викликає процеси, які призводять до руйнування білків. В результаті шкіра втрачає пружність, стає сухою і зморшкуватою. До того ж, цукор дуже шкідливий для зубної емалі. Так що рекомендуємо замінити звичні солодощі корисними сухофруктами і горішками.

Шашлик


Доведено, що жарка призводить до утворення шкідливих речовин, які можуть змінити структуру ДНК людини. Тому, основне наше завдання – приготувати їжу таким чином, щоб вона принесла максимум користі організму. Перед приготуванням шашлику обов’язково маринуйте м’ясо, а також намагайтеся не тримати його на вогні до утворення темної вугільної скоринки.

Фаст-фуд

Фаст-фуд небезпечний високим вмістом транс-жирів. Ці речовини руйнують колаген – білок, який відповідає за міцність тканин. Під впливом токсичних синтетичних жирів шкіра стає більш вразливою для ультрафіолету, який викликає старіння.

Алкоголь

Надмірне вживання алкоголю вимиває вітаміни з організму, а також перешкоджає виведенню токсинів. Результати вживання алкоголю можна помітити в дзеркалі: на обличчі з’являється висип або некрасиві пігментні плями. Крім цього, міцні напої позбавляють організм вітамінів А і В. Цим можна пояснити нездоровий колір обличчя і ранні зморшки.

 

Медики стверджують, що наш щоденний раціон повинен включати в себе побільше продуктів, які багаті вітамінами і мінералами, важливими для здоров’я.

Читайте також:  На Коломийщині 41-річний чоловік повісився у власному господарстві

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.