facebook

Син воїна АТО вирішив присвятити свій виступ у фіналі „Дитячого Євробачення” татовим побратимам (Аудіо)

Серед фіналістів конкурсу „Дитяче Євробачення-2016” дуже вирізняється надзвичайно обдарована дитина, мешканець села Вовчинець Івано-Франківської міськради Денис Родін.

maxresdefault

Денису 11 років, він перейшов до 6-класу школи села Вовчинець, також навчається в дитячій музичній школі №1 по класу скрипки. Займатися співом хлопчик розпочав з 1-класу. А першою помітила вокальні здібності Дениса його теперішній класний керівник Світлана Гусєва.

Уже другий рік Денис Родін займається в Школі розвитку сучасних мистецтв „Star Team”. Керівник Школи Ірина Батюк помітила обдарованого хлопчика на одному з конкурсів і запропонувала йому навчання у „Star Team”.

За рік Денис став переможцем багатьох всеукраїнських і міжнародних конкурсів. Він розказує, що перед виступом завжди дуже хвилюється, але як тільки виходить на сцену, одразу заспокоюється і старається показати усе, на що здатний.

Хлопчик любить співати різні пісні, але переважно, в його репертуарі пісні про Україну. Навіть на фінал конкурсу „Дитяче Євробачення” Денис поїде з твором під назвою „Україно, мамо моя” і це невипадково.

Коли Денисовий тато Ігор Володимирович отримав повістку, від хлопчика, знаючи, як болісно він це сприйме, спочатку приховали, що його батько їде в зону активних бойових дій.




Тато сказав, що їде відбудовувати будинки там, де уже війна відступила. Весь клас, уся школа знали, що мій тато в АТО, але мені про це не говорили. Але я здогадався, чуючи телефонні розмови, побачивши фотографії
”, – розповідає хлопець.

На запитання, як пройшов цей час, без тата, Денис відвертається і витирає сльози.

Можна, я не буду відповідати? – питає. – Свій виступ на „Дитячому Євробаченні” я хочу присвятити своєму татові, татовим побратимам, усім воїнам, які зараз перебувають там, яким ще доведеться туди йти і тим, для кого зараз проводять курси реабілітації. Ця пісня і для тих дітей, чиї тати не повернулися з війни. Ми – діти нового покоління. Ви усі – ще з СССР, а ми уже чистокровні українці і ми можемо зробити цей світ мирним, без війни. Це я і хочу сказати своїм виступом на сцені”, – каже Денис Родін.

 

 

Читайте також:  Чотирьох нардепів покарають за приховування в е-декларації

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.