facebook

Унікальний спосіб швидко позбутись похмілля

Вчені Каліфорнійського університету виявили страву, яка чудово справляється з неприємним і важким похміллям.
721463


Прекрасно справляється з симптомами похмілля азіатський суп з локшиною, зварений на яловичому бульйоні. Суп називається “старий непитущий”.

Вхідні в його склад білкові, вуглеводні продукти, сіль і мікроелементи являють собою ідеальне поєднання речовин для боротьби з наслідками похмілля.

Рецептура супу трохи відрізняється в різних місцях, але основні його інгредієнти – локшина, солона яловичина, цибуля, соус соєвий і варене круто яйце. Ще туди входить куряче м’ясо або креветки.

Вперше такі властивості супу виявили американські солдати, що базувалися в 1950 році в Кореї. Вони й привезли рецепт супу в Новий Орлеан, де це блюдо несподівано набуло шаленої популярності.

Дослідники відзначають, що похмілля для організму – це стан інтоксикації або отруєння алкоголем. Пофарбовані напої містять більшу кількість речовин, що викликають похмілля, ніж горілка, наприклад. Кожен з продуктів, що входять до складу супу, виконує своє завдання.

Яйця знешкоджують отруйний ацетальдегід, сіль компенсує натрієво-калієві втрати, м’ясні і рибні продукти не дають накопичуватися речовинам, що викликають головний біль.

Читайте також:  Третя хвиля загальної мобілізації: що означає і кого призивають

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.