facebook

Чергове замилювання очей від Лаврова. Цікаві цифри

Росія ніколи не перебувала в міжнародній ізоляції, більш того, близько 80 держав усього світу продовжують підтримувати РФ і її політику.

f73193060cd517f22a3b0a6ab22baf66

Така заява пролунала від Сергія Лаврова, голови зовнішньополітичного відомства Росії. Про це на своїй сторінці в Твіттері пише Дмитро Смирнов, один з журналістів кремлівського «клану».

За його словами, він процитував фразу Лаврова, який заявляє про підтримку РФ 80 відсотками інших країн. Також Лавров зазначив, що смішно міркувати про ізоляцію, якої насправді немає.

«Зовнішньополітичний курс РФ багатовекторний, і враховуються напрями розвитку по всіх азимутах, і у Росії завжди був тільки самостійний курс, і про інші шляхи не може бути й мови», зазначив глава МЗС РФ. Така заява пролунала під час зустрічі зі студентами МДІМВ.


В ході спілкування з першокурсниками Лавров додав, що Кремль оновлює свою концепцію зовнішньої політики, і вона буде враховувати останні події, які відбуваються в світі, проте РФ продовжить йти тільки самостійним курсом. Також, зазначив Лавров, Росія не буде відвертатися від жодної країни, навіть, якщо є розбіжності, – мова йде про США і країни Євросоюзу.

Читайте також:  В Харкові няню звинувачують в побитті та ображанні дитини

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.