facebook

Луценко переконаний, що не образив Януковича, назвавши його покидьком

Генеральний прокурор Юрій Луценко переконаний, що не образив колишнього президента Віктора Януковича, вживши про нього слово “покидьок”, а назвав речі “адекватними словами”.

http://photo.unian.net

Як передає кореспондент УНІАН, про це Луценко заявив сьогодні в коментарі журналістам по завершенню засідання парламентського Комітету з питань національної безпеки і оборони України. “Я, вирушаючи сюди, дізнався, що громадянин Янукович образився на те, що я назвав його покидьком. Я попросив своїх помічників подивитися в український словник, що це означає. Читаю для всіх офіційне українське видання: “покидьки: перше – не придатні для використання, непотрібні залишки чого-небудь – мотлох, старі речі, таке інше; друге – морально розкладені люди, декласовані, злочинні елементи суспільства, непотрібна, негідна людина і таке інше”. Я думаю, що все – адекватне, і нецензурних слів я не вживав. Це є в словнику – значить, це нормальне слово”, – сказав Луценко.

Генпрокурор додав, що наполягає на тому, що вжив “цензурне, мало того, адекватне слово”. Як повідомлялося, раніше на прес-конференції у Генпрокуратурі, де Луценко оприлюднив чергові факти російської агресії проти України та назвав прізвища ряду російських політичних та військових високопосадовців, підозрюваних у розв’язанні війни, Луценко звинуватив у цьому і Януковича, назвавши його покидьком.

Читайте також:  Стало відомо, про що вночі Порошенко говорив з Луценком

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.