facebook

Ефективність логічної абсурдності російської інформаційно-психологічної війни

Пропагандистська політика кремлівсько-путінської банди



побудована на дуже простому, але, як показує практика, ефективному принципі: на сучасному етапі розвитку інформаційних технологій вплив на свідомість суспільства визначається не публікаціями про реальні факти, події або прогнози, а кількістю та швидкістю доведення певних блоків дезінформації. Іншими словами – чим більше “не зовсім правди” чи відвертої брехні “викидується” в інформаційний простір при обмеженні часу на роздуми, тим більше людей повірять у “дезу”!

Особливо, це стосується російського суспільства, де прості громадяни навчені ще з радянських часів беззаперечно вірити зомбо-TV чи іншим ЗМІ про існування “страшних і жорстоких” зовнішніх ворогів та поклонятися своїм ідолам: леніну, сталіну, путіну.

Ну як, наприклад, пересічний російський громадянин може не повірити голові конституційного суду рассєї В.Зорькіну, навіть, якщо він “несе” не просто нісенітниці, а взагалі х**ню (дослівно): “Столетиями и даже тысячелетиями Россия была скрепляема высшими духовными скрепами, называвшимися по-разному в разные времена. Будучи скреплена этими скрепами, она могла относиться к скрепам правовым с большим или меньшим пренебрежением”.

Це такий початок! А далі “вєлікій” правознавець “разглагольствует” про анексію Криму, звинувачуючи (!) в цьому Україну:

“Але ще сильніше більшість (росіян – ред.) обурилася і стурбувалася, коли представники нової влади (української – ред.) оголосили про збір і завантаження ешелонів майданних “добровольців” для “наведення українського порядку в Криму”.

… після прийняття нового закону про мову підготовлений до відправки в Крим “озброєний (?) майданний десант” мав намір пред’явити громадянам, які проживають у Криму, свої уявлення про громадянськість і рівноправність акціями “хто не скаче, той москаль” і криками “москаляку на гіляку”, – росія перешкодила такому кричущому порушенню прав кримчан.

Читайте також:  Агресія РаSSєї щодо України найбільша загроза європейській безпеці - глава МЗС Швеції

При цьому росія, ввівши в Крим додатковий військовий контингент для запобігання появи на півострові “майданних десантів”, не порушила договір з Україною про базування Чорноморського флоту (ґарантую: ватнікі повірять, що так у договорі вказано (!) – ред.).

А потім, після кримського референдуму, виявилося, що Київ збирає для наведення в Криму “українського порядку” вже не тільки ешелони “майданних добровольців”, а великі військові сили” (де тоді була наша армія? – Правильно – в ***! – ред.).

Висновки кожен повинен зробити САМ!

Джерело – http://www.rg.ru/2015/03/23/zorkin-site.html

Шукайте деталі в групі Facebook