facebook

Франківчанка віддала 24 тисячі за “виграний “автомобіль

Вже не одному мешканцю області пройдисвіти повідомили про «щасливу новину» – виграш автомобіля. На мобільний приходить смс-повідомлення з подібним змістом.
16-1 (2)


Невідомий оператор пише абоненту, що його номер виявився виграшним у автомобільній лотереї, тож він стане власником новенької машини. Люди радіють несподіваній удачі, проте недовго. Минулих вихідних така ситуація трапилася із 61-річною франківчанкою.

Потерпіла розповіла, що на її мобільний телефон надійшло повідомлення про те, що вона стала щасливим власником нового автомобіля. Жінка зраділа звістці та одразу і беззастережно виконала умови акції. За вказівкою шахраїв, потерпіла сплатила за оформлення документації на транспорт 23 695 гривень.

Однак новенької автівки так і не побачила. Коли зрозуміла, що її ошукали шахраї, зателефонувала у поліцію. За фактом шахрайства поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 190 Кримінального кодексу України – шахрайство.

Правоохоронці вкотре застерігають краян не поспішати довіряти сумнівній інформації, хоч би якою спокусливою і втішною для вас вона не була. У жодному разі не переказуйте гроші на вказані рахунки, а головне – не повідомляйте особисті дані своїх банківських карток невідомцям. Ретельно перевіряйте отриману інформацію.

Сподіваємося, що попереджений – дійсно означатиме озброєний. І лише завдяки здоровому глузду, а також враховуючи гіркий досвід уже ошуканих, громадяни не стануть жертвами шахрайств. Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області

 

Читайте також:  “Поспіх може бути фатальним”: Зеленський назвав умови, за яких розпочнеться вихід України з карантину (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.