facebook

Червона нитка: як правильно носити, що захистити себе від людської заздрості

На даний момент ми часто зустрічаємо людей чи дітей, які носять червону нитку на лівому зап’ясті. Але не всі знають, що вона означає і чому саме нитка має бути червоного кольору. Тож спробуємо отримати відповідь на ці запитання.

218838

Перше, що повинні всі знати – червона нитка захищає нас від будь-якої небезпеки і у будь-якому її прояві.

Дане повір’я про нитку червоного кольору започаткувалося в Ізраїлі. Там навколо могили Рахіль – біблійної праматері була довга червона нитка,  яка оберігала від зла всіх її дітей. Адже все своє життя Рахіль прагнула захистити людство. Тому, вважається, що людина, надівши нитку, оточує себе захисною енергією, яка панувала на гробниці Рахілі.

Нитку потрібно зав’язувати тільки на ліву руку, бо вважається, що добро в наше тіло заходить з правого боку, а весь негатив з лівого. Також, якщо ти вирішив носити червону нитку, то зав’язувати її на зап’ясті повинна тільки близька людина. При цьому обов’язково потрібно зробити сім вузлів.


Головне пам’ятай самому собі зав’язувати червону нитку не можна,бо тоді вона не буде служити як оберіг.

Якщо так сталося, що нитка загубилася, то засмучуватися не слід. А навпаки – радійте. Бо в народі кажуть, «якщо з оберегом щось трапилося, то значить він виконав свою захисну місію і зник». Тобто, якщо тебе намагався хтось наврочити, всю негативну енергію нитка взяла на себе.

Отже, якщо ви вірите в силу червоної нитки, то вона допоможе вам рухатися в правильному життєвому напрямку, вилікує від хвороб та позитивно вплине на думки та вчинки.

Читайте також:  В американському виданні вийшов огляд про український танк-амфібію Storm

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.