facebook

Українка перемогла на російській “Новий хвилі” (відео)

Актриса театру і кіно, представниця України на міжнародному пісенному конкурсі “Нова хвиля” Галина Безрук блискуче виступила в рамках першого конкурсного дня, виконавши пісню Think (Freedom) американської соул-співачки Арети Франклін і отримавши від всіх членів журі максимальний бал.

df5234a2fdba5a717eb6b390aa7a6a99
Слід зазначити, що легендарний конкурс молодих вокалістів, який з 2014 року перенесений з латвійської Юрмали в російське курортне місто Сочі через заборону на в’їзд на територію Латвії деяким російським музикантам, стартував 3 вересня. А вже на наступний день конкурсанти виступали з хітами в рамках програми “Пісні з улюблених кінофільмів”.


Галина Безрук, яка співала під номером 10, просто таки “порвала” своїм голосом і харизмою глядачів в залі і зіркових суддів “Нової хвилі”, серед яких були російські музиканти і продюсери Ігор Крутой, Валерій і Костянтин Меладзе, Ігор Ніколаєв, Леонід Агутін, Філіп Кіркоров, співачки Валерія і Анжеліка Варум, а також українська поп-виконавиця Ані Лорак. Особливо раділи за Галину Безрук пара Агутін-Варум, які одні з перших поставили найвищий бал і стоячи аплодували співачці.

У сумі вона набрала за підсумками першого дня найвищий бал – 143.

Відзначимо, що під час виступу учасниця від України показала не тільки бездоганні вокальні дані, але й акторську майстерність, яку вона підкріпила ефектними рухами в такт музиці. Не завадило Галині Безрук навіть те, що вона вагітна – ефектний наряд співачки не зміг приховати вже помітно кругленький живіт.

Читайте також:  Aрeшт Ляшка: eкcтрeнa вeчiрня нoвuнa (Відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.