facebook

У телешоу “Розсміши коміка” буде новий ведучий

17 вересня стартує новий, дванадцятий сезон гумористичного шоу Розсміши коміка

Глядачів нового сезону програми Розсміши коміка (канал 1+1) чекає багато нового гумору, нових учасників і новий ведучий. Тепер присуджувати призи і відстоювати інтереси учасників замість колишнього ведучого Віктора Васильєва буде Ігор Ластівчин.

274792_1


Ігор добре відомий глядачам за проектом Ліга сміху, в якому він є наймолодшим членом журі.

Крім цього, він – капітан успішної команди Збірна Дніпра, гумор якої люблять далеко за межами України, а також актор скетч-шоу Країна У.

Ігор як талановитий комік, актор і автор, буде ще більше підтримувати і одночасно давати свою, завжди гарну і оригінальну, оцінку виступам. Тепер у претендентів на гроші стало ще більше шансів виграти їх у коміків-Володимира Зеленського та Євгена Кошового. А глядачів чекає більше жартів і гумору, тепер ще й у виконанні молодого ведучого.

У новому сезоні Розсміши коміка з’явиться багато нових талановитих стендаперов. Причому, вік представників цього жанру буде різним. Наймолодшій учасниці виповнилося лише 17 років, вікову категорію, дуже яскраво представить 60-річна бабуся-стендапер, яка підкорила абсолютно всіх: коміків, ведучого, глядачів і знімальну групу проекту.

Географія учасників програми продовжує постійно розширюватися. Крім вже звичних білоруських, російських, казахських і навіть німецьких гумористів, в проекті дебютували представники з Великобританії і далекого Конго.

Міжнародні версії Розсміши коміка (Crack Them Up) успішно були реалізовані в Росії, Китаї, В’єтнамі та Литві, а опціон був проданий ще в десяток країн.

Читайте також:  "Свободівець" Віталій Голутяк може посісти крісло очільника КП "Електроавтотранс"

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.