facebook

Як виховати надзвичайно розумних і успішних дітей: вчені знають

Тут вчені 45 років працювали, щоб дізнатися, як виховати надзвичайно розумних і успішних дітей, тому треба прочитати!Вчені перевершили самих себе і вже майже півстоліття займаються одним незвичайним дослідженням. Ще в 1968 році професор Джуліан Стенлі (Julian Stanley) з Балтімора, США, заснував наукову групу для вивчення «обдарованої молоді».

e579821ab98d1a58fd378a7c86de0194

З тих пір він і його співробітники проаналізували кар’єри і досягнення більш 5 тисяч найрізноманітніших людей, почавши спостерігати за ними з самого дитинства. Основна мета – дізнатися, як виростити суперрозумних дітей.


Ділимося з вами порадами вчених, які вони так довго і ретельно готували для нас.

Дослідження показало, що не можна виділити один фактор, який допоможе вам виховати майбутніх Річарда Фейнмана або Марію Кюрі. Серед багатьох особливо важливими вважаються наступні:

Любов батьків. Їх підтримка і допомога неоціненні для дитини в дошкільному віці: саме вони значно стимулюють швидкість розвитку мозку малюка.

Комплексні завдання, складність яких підвищується з часом. Подібний підхід до навчання позитивно впливає на гнучкість мислення і зв’язок між нейронами.

Звичайні головоломки і відеоігри. І ті, і інші покращують когнітивні функції, наприклад мислення, пам’ять, увагу і планування.

Гра на музичних інструментах. Допомагає інтелектуально розвиватися не тільки дітям, а й дорослим.

Читання книжок. Звичка, яку краще завести в дитинстві і не забувати про неї протягом усього життя.

Серед молодих людей, за успіхами яких стежили вчені, виявилися випускники Центру для обдарованої молоді при Університеті Джона Хопкінса – Марк Цукерберг, математик Теренс Тао і навіть Леді Гага!

Доволі переконливі поради, чи не так? Проте найголовніше, що може зробити вашу дитину щасливою та успішною – це ваша любов! Просто переконані в  цьому на 100%!

Читайте також:  На Пасічній чоловік випав з 6 поверху і вижив

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.