facebook

Як пережити осінь і залишитися нормальною людиною .

Як тільки інстаграм заполонили фотографії милих першокласників, їх красиві мами згадали про те, що осінь – пора хандрити. Ми знайшли цілих 7 способів насолодитися цим часом і не зійти з розуму від осінньої депресії. І ні, ми не будемо пропонувати тобі полюбити холодний дощ і обвітрені губи.

104699965_5125395_srp_osen_start

Зроби фотоальбом


Напевно в твоєму айфоні не залишилося вільного місця через тисячі фото з пляжів, терас в центрі міста і зелених парків. Роздрукуй найяскравіші фотографії та купи простий набір для скрапбукінгу. Розклей фотоі і зроби підпис до кожної. Згадай літні історії, які ви переказували один одному по тисячі разів, і обов’язково інвентаризуй все до дрібниць. Альбом буде нагадувати тобі про літо, а ще його можна сфотографувати для інстаграму з хештегом # осіньнедляслабаків

Атакуй магазини

Вересень – найкращий час для літнього шопінгу. Між рядів з шубами, толстовками і чобітьми можна знайти круті купальники, шорти і майки, причому коштувати вони будуть в три рази нижче, ніж в минулому і майбутньому червні. Сміливо купуй бікіні, джинс і квіткові принти – вони ніколи не виходять з моди. Скільки радості: і по магазинах сходиш, і витратиш мінімум!

Вернись в спортзал

Скільки разів ти починала худнути до літа? Саме час взяти себе в руки і піти в спортзал. Зверни увагу на тренування по крос-фіту. Це не тільки корисно, а й весело: побігаєш, пострибаєш, музику послухаєш. Організм буде палити калорії і виробляти ендорфіни – саме гормон щастя тобі і потрібен восени. Ну а коли на пресі з’являться перші кубики, він взагалі буде зашкалювати!

Закохайся!

Що може бути прекрасніше, ніж перші побачення в осінньому парку? Все це жовте листя, приглушене світло, легкий вітерець – класика голлівудської романтики. Частіше ходити на побачення, а якщо ти давно загрузла відносинах, то віднови цю практику зі своїм чоловіком. Можете повторити маршрути вашого цукерково-букетного періоду, напевно буде весело згадати, як ти годинами вибирала відтінок помади, а він брехав друзям, що не прийде дивитися футбол, тому що у нього дедлайн на роботі.

Читайте також:  Ріки крові та благання врятувати: під Львовом чоловік вбив молоду коханку, нові деталі та фото
Навчися вже варити глінтвейн!

Яка ж осінь без глінтвейну: на вині, ромі, з корицею, медом, гарячий або дуже гарячий. Знайди найскладніший рецепт, поклич подруг і влаштуйте глінтвейн-вечірку. Головне пам’ятай: пити крижане біле поки вариш сухе червоне – це моветон!

Носи червону помаду

Класична червона помада відмінно виглядає з суворим і зазвичай темним осіннім одягом. Влітку, коли ти вся – від босоніжок до волосся – нагадувала райдужного поні, будь-яка помада просто губилася в образі. Зараз же червоні, а краще винні губи, стануть твоїм головним акцентом в образі.

Відкривай вікна

Так, ми не зійшли з розуму. Поки на вулиці ще плюс, привчай себе спати в провітрюваній кімнаті. Про користь свіжого повітря не потрібно розповідати? Краще залізти під три ковдри і спати з відкритим вікном, ніж спати під пледом і дихати сухим від опалення повітрям. Почни зараз, і навіть зима не буде страшна.

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.