facebook

Очільник правління “Інтера” Бенкендорф подав у відставку

За даними телеканалу, Бенкендорф вирішив звільнитися через особисті обставини. Голова правління телеканалу “Інтер” Єгор Бенкендорф вирішив піти із посади.

Про це повідомила прес-служба на сайті телеканалу. “Єгор Бенкендорф, який обіймав цю посаду з 2013 року, йде за власним бажанням у зв’язку з особистими обставинами”, – йдеться у повідомленні.

385751222

 

Як зазначається, із четверга, 15 вересня, головою правління телеканалу призначається Катерина Шкуратова. “Катерина Шкуратова 20 років працює на телебаченні, до теперішнього часу була членом правління телеканалу “Інтер”, виконавчим продюсером телеканалу і очолювала найбільшу продакшн-компанію Інтер Медіа Груп ТОВ “07 Продакшн”, – додали на “Інтері”.

Нагадаємо, 4 вересня від пожежі постраждало приміщення “Інтера” на вулиці Щусєва. Саме звідти велося інформаційне мовлення. До пожежі декілька чоловік підпалили під офісом телеканалу шини і скандували “Інтер – агент Москви”.

Керівництво “1+1 медіа” обурене оприлюдненням в ефірі телеканалу “Інтер” неперевірених чуток щодо ведучого та креативного продюсера програми “Гроші” на 1+1 Олександра Дубінського, та звертається до правоохоронних органів з вимогою про перевірку роботи каналу. 11 вересня керівництво “Інтеру” розповіло, що надалі робитиме із інформаційною політикою каналу.

Читайте також:  “На гарячому” зловили двох високопоставлених борців з корупцією

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.